Tag med på oplevelse

Hvis du vælger at holde din ferie i PanoramaHouse, har du samtidig valgt et af Spaniens mest fashionable områder på tropekysten – Costa Tropical. Vi befinder os i regionen Andalusien og i provinsen Granada, der blandt andet er kendt for, at man her gratis  får tapas, hver gang man bestiller en drink. En herlig skik, der samtidig forleder én til at nyde de talrige, velsmagende egnsretter, som kokkene forsøger at overgå hinanden med.

Det mest tiltalende ved denne relativt jomfruelige egn er, at man stort set ikke er blevet forstyrret af en overeksponeret masse turisme. Det karakteristiske spanske islæt er bevaret her på egnen. Så hvis ferien skal være afslappet med endeløse badestrande og klart vand, blå himmel, masser af sol og overflod af fritidsaktiviteter... så har du valgt rigtig, når du vælger PanoramaHouse.

Interessante byer og steder

Når man endelig er kommet på ferie, vil man først og fremmest slappe af, nyde tilværelsen og føle man er til. Hvordan det gøres er individuelt, men her er nogle tips om, hvad der rører sig på egnen i Costa Tropical og i nogle af de interessante byer langs kysten:

Almunecar
6 km   Læs mere
Frigiliana
39 km   Læs mere
Almeria
126 km   Læs mere
Granada 
77 km   Læs mere
Malaga 
87 km   Læs mere
Nerja
31 km   Læs mere
Salobrena
7 km   Læs mere
Motril
16 km   Læs mere