SE BILLEDER

Gå på foto-opdagelse i PanoramaHouse
Se billederne her

PANORAMA HOUSE

Oplev et spansk ferieparadis på Granadas Costa Tropical.
Læs mere her

Velkommen til
PanoramaHouse

I Corumbico, en god times kørsel fra Malaga, og lige ud til den friske, spanske azurblå middelhavskyst – Granadas Costa Tropical – ligger vort sommerhus i Spanien, der dog bedst kan karakteriseres som en herskabelig ferievilla.

Nogenlunde midt imellem de skønne kystbyer Salobrena og Almunecar i et lille villaområde, hvorfra der er gå afstand til stranden, bor vi ugeneret og med egen pool, der er omgivet af en kæmpe solterrasse. For enden af denne er indrettet overdækket grill-plads med pejs og spisehjørne, hvorfra der er udsigt til det azurblå Middelhav – og til de tindrende lys fra kystbyerne i aftentimerne. Helt ideelle rammer til nogle hyggelige og glade feriefester.

PanoramaHouse har en fantastisk havudsigt fra snart sagt alle rum – heraf navnet. Ferievillaen er bygget i to plan med hver sin egen indgang, og desuden et selvstændigt anneks, ligeledes med egen indgang. Kort sagt er PanoramaHouse det helt perfekte valg, hvis flere familier ønsker at holde ferie sammen – og alligevel kunne trække sig tilbage for sig selv... eller man er få, og blot ønsker "lebensraum"!

Se mere om huset her